Amoreta: novi morski ljubavni začin

24/07/2016 0 ,

Dobro, priznajem, nije samo morski, ali mene ljubavni romani i lagano štivo tog tipa prvo asociraju na nešto šta se nosi na more, na odmor, nešto za opuštanje, uživanje i razbuktavanje pozitivnih misli i ljubavnih leptirića. A to favorizovanje pozitivnih vrijednosti, vrijednosti zajedništva, ljubavi i porodice, je i suština Amorete – prvog imprinta na našem području koji je posvećen isključivo ljubavnim romanima.

Osim ove glavne niti Amorete, tu su još neke stavke koje treba da znate. Najprije, knjige su zamišljene da, osim širenja pozitivnih misli, budu i izuzetno dostupne, pa koštaju svega 249 RSD (≈4 €/7,5 KM), a mogu se nabaviti u svim marketima, kioscima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.amoreta.rs, kao i u svim bolje snabdjevenim knjižarama.

Sva Amoretina izdanja podijeljena su u 4 kategorije prema osnovnom motivu u romanima. Tako razlikujemo ediciju Voleti večno koja donosi priče o ljubavima koje traju, Ljubav i vino koja prati romanse djevojaka koje nose imena prema vrstama vina, Bebe koja uvijek u sebi ima uključene neodoljive bebe, i za kraj Misterije ljubavi, koje imaju taj misteriozni iznenađujući momenat.

Ja na moru – na moju veliku žalost, jer ko me malo bolje zna već je upoznat sa mojom beskrajnom ljubavlju prema istom – nisam bila, ali to me nije spriječilo da si napravim morski ugođaj začinjen upravo Amoretinim knjigama. Pročitala sam dvije, Tragovima srca i Ukus poljupca prelepe Šardone i mogu reći da su baš sve ono kako ih opisuju – lagane, prijatne, ljubive, voljive, brzinske za čitanje i idealne za odmore. Pa, ako još niste otišli na odmor, ili vam treba nešto za opuštanje, trk na moju Facebook stranicu gdje poklanjam prve dvije objavljene knjige. A ako zakasnite, svako od gore navedenih prodajnih mjesta ima popunjene police, spremne za čitaoce i ljubitelje ljubića.

Do naredne priče,

vaša L.

Nema komentara

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Želiš dodatni sadržaj koji inspiriše i motiviše?

Ukucaj svoje podatke i jednom sedmično dobićeš obavještenje o novim postovima, kao i preporuke kojih nema na blogu!