Jedna priča, jedan prijedlog i jedan popust za čitaoce

04/06/2016 0 , ,

Toliko dugo želim Daniel Wellington sat, da mi je sada ta želja postala više navika nego želja. S obzirom na količinu istih u gradu, državi, okolini i u svijetu – nije više zanimljivo nositi ga. I nije to stvar onoga “sad svi nose, neću ja”, jer meni ako se nešto sviđa i to želim – nosiću, bez obzira na sve. Stvar je zapravo mnogih drugih faktora.

Prvi i glavni faktor u nizu je činjenica da je na mojoj listi želja crni kožni, a ne platneni sa prugicama. Ja volim klasične satove, a to šarenilo se ne uklapa u moj stil (iako, priznajem, zaista su lijepi). A na to se nadovezuje činjenica da sam usput otkrila ogroman broj drugih brendova koji nude isto to šta ja želim, pa čak i po mnogo povoljnijim cijenama.

Jedan takav brend zove sa Valor Watch. Locirani u Australiji, fokusirani na cijeli svijet kao tržište, ponudili su nešto slično DW, ali po mnogo manjoj cijeni i sa raznovrsnijim modelima. A opet nude kvalitet na visokom nivou.

Njihova ponuda satova za žene i muškarce uključuje one sa kožnim narukvicama jednostavnog kućišta, metalne satove, satove sa mermernim kućištem (!) i one sa nato narukvicama. Uz to se odvojeno mogu kupiti i pomenute narukvice.

Svu moju pažnju ukrao je metalni sat rose gold boje, tako da bih bez razmišljanja skupila pare upravo za njega ili ga poklonila nekome dragom. Tako lijep i jednostavan, elegantan, a opet efektan. A rame uz rame sa njim stoji i ovaj sa mermernim kućištem koje je izuzetno upečatljiv i jedinstven. Tim više što je mermer trenutno popularan u svemu – od kućnih detalja do nakita i modnih dodataka. (fotografije satova na dnu posta)

Prednosti Valor Watch ručnih satova

 • Valor Watch ima predivne i raznovrsne modele satova.
 • Cijenom su veoma pristupačni za kvalitet koji nude.
 • Omogućena je besplatna dostava bilo gdje u svijetu.
 • 5% ovomjesečne prodaje satova poklanjaju skloništu za pse i mačke bez doma u Sidneju.

POPUST za Lovily čitaoce!

Uz sve to, zadovoljstvo mi je reći da sam sa ovim brendom uspjela dogovoriti 15 % popusta! Ne, nije mi plaćeno. I ne, nisam dobila ništa od njih. Samo sam iskoristila postojanje ovog bloga, ponudivši im priču o satovima za određen postotak popusta za sve nas.

Šta je to povoljna cijena?

Ručni sat za žene i muškarce brenda Valor Watch ima raspon cijene od 105 do 115 AUD, a cijena zasebne nato narukvice za sat košta 20 AUD. Prevedeno u naše valute, to je nekih 70 € – 140 KM – 9000 RSD – 550 KN (nešto malo manje ili više, cijene su zaokružene). Ukoliko u to uračunamo popust koji dobijate unošenjem “THELOVILY” kupona prilikom kupovine, ručni sat može da vas izađe (opet odokativno) 60 € – 120 KM – 7650 RSD – 460 KN.

Napomena: cijene su orijentacione prirode i računate na osnovu najskuplje verzije sata (115 AUD).

Kako naručiti sat?

 • Posjetite sajt valorwatch.com.
 • Izaberite željeni model.
 • Stavite ga u korpicu za kupovinu.
 • Na checkout-u ukucajte sve potrebne podatke.
 • U dijelu Payment Method u Discount Coupon Code ukucajte šifru THELOVILY.
 • Završite sa popunjavanjem ostalih podataka i pošaljite narudžbu.
 • Nakon toga sat bi trebao stići na vašu adresu u roku od 7 do 20 dana.

Nadam se da sam vam sa ovim barem malo pomogla u ispunjavanju želje ako ste i vi htjeli DW sat, a bio vam je skup, ili vam dala ideju za poklon za rođendan, diplomski ili neku drugu prigodu. Sigurna sam da će se dopasti svakome kome se nađe na zglobu.

Do naredne priče,

vaša L.

FullSizeRender-5


FullSizeRender-9

FullSizeRender-13

FullSizeRender-6

FullSizeRender-11

Nema komentara

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *