Šta je i kako izgleda Lovily njuzleter?

05/08/2017 0 No tags

U nedjelju sam poslala prvi Lovily njuzleter koji je već mjesecima u planu, a za sve to vrijeme vi ste se mogli prijaviti za dobijanje istog ostavljanjem svoje e-mail adrese u pop-up prozoričiću koji vam iskoči kada otvorite lovily.net

Znam, iritantan je i uskoro ću ga skloniti u sidebar na sajtu, čisto da ne bi ometao čitanje i posjetu sajtu.

Međutim, poželih i da vas detaljnije upoznam sa tim šta vas očekuje u njuzleteru, jer možda ima i vas koji ne znate ništa o tome.

Naime, riječ je o mejlu koji ćete dobijati na sedmičnom nivou (barem u mom slučaju, neki šalju i mjesečno/polugodišnje/po potrebi…), a koji će sadržati gomilu kratkih i slatkih preporuka.

Cilj je da vam otkrijem neke novitete, zanimljivosti i korisnosti (uostalom, kao i na svim ostalim svojim kanalima), ali u ovom nešto drugačijem formatu. Tu ću vam predstaviti i neke nove priče sa bloga, najaviti novitete ali i poklanjati knjige i druge zanimljive stvari.

Od njuzletera možete očekivati sljedeće:

  • biće sadržajni
  • biće šareni
  • neće biti mnogo teksta i bespotrebne priče
  • za svakoga će biti ponešto
  • dijeliće se pokloni
  • u svakom trenutku ćete moći izaći sa liste primaoca

Kako bih vam dočarala sve to na najbolji mogući način – kliknite ovdje da pogledate kako je izgleda prvi njuzleter. A ako želite da ubuduće dobijate ovakve mejlove na sedmičnom nivou, ostavite svoju e-mail adresu ovdje.

 

Nema komentara

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *