Šta kupiti za poklon? (II)

Jedan od prvih postova koje sam napisala na svom blogu, tada tek napravljenom, jesu bili prijedlozi za poklon. Post je nastao sasvim prirodno i logično – jer ja obožavam da poklanjam i uvijek imam pregršt ideja, a znam da se mnogi bore sa izborom pametnog, zanimljivog i lijepog poklona. Na toj listi su se našli neke super ideje, pa nemojte propustiti priliku da zavirite u njega, ali isto tako ostanite da čitate ovaj, jer u nastavku slijede četiri nova prijedloga!

Ako poklanjate nekome ko obožava Nutelu

Postoji li uopšte neko ko ne voli Nutelu?

Ne?

Tako sam i mislila!

Dakle, ovo je idealan poklon za sve.

Riječ je o maloj kuharici u obliku Nutele koja objedinjuje 30 nezamislivih recepata sa najpoznatijim namazom od lješnika na svijetu. Od musa, kroasana i tortica, do sutlijaša, čizkejka i suflea. Sve na jednom mjestu i savršeno lijepo upakovano. Knjižicu je izdala Laguna, ima 62 stranice, košta 18,90 KM/8,80 €/999 RSD, a možete je kupiti u svim Laguna prodajnim mjestima. Ako biste još malo da potrošite na neku dragu osobu, ovome dodajte i pravu teglu Nutele, sve to lijepo upakujte i voilà – najslađi poklon na svijetu je tu. Bukvalno!

nutella laguna lovily

nutella recepti laguna lovily


Ako imate nekoga ko voli modu

Šarene, lude, zanimljive i drugačije čarape su u modi, a ako imate nekoga odvažnog ko voli da pronosa baš takve u svojim cipelicama – onda im poklonite Bubble Socks! Riječ je o tek nastalom domaćem (banjalučkom!) brendu iza kojeg stoje Ognjen i Ognjen. Njihove čarape su prezanimljivog dizajn, odličnog kvaliteta i savršenog pakovanja. Dakle, sve šta biste poželjeli i za sebe i za poklon. Kada naručite njihov paketić sa 3 para, vi ste završili. Još čestitka i/ili balon – i sve je spremno za iznenađenje. Pogledajte fotke, biće vam jasno zašto to kažem. A čarape naručite putem njihovog Instagram profila i Facebook stranice.

bubble socks carape lovily

bubble socks lovily bubble socks carape lovily blog


Ako vam treba neki lijep dodatak poklonu

Najljepši dodatak poklonu su baloni i slatkiši, ali s obzirom da sam o balonima već pričala, hajde sada da se okrenemo ovim jestivim dijelovima. Često smo do sada viđali personalizovane keksiće i kapkejke, ali osim toga slavljenika/icu možete iznenaditi i sa zanimljivim, šarenim krofnama. Ukoliko ste u Banjoj Luci, probajte ove koje pravi jedna Ruskinja. Domaće su, preukusne i preslatke, što dokazuje i fotografija u nastavku. A ovo prvo, ovo za ukus – to ćete morati vjerovati mom nepcetu koje je odmah nakon uhvaćenog kadra uživalo u polovini svega sa fotke.

americke krofne lovily


Ako poklanjate ljubiteljici šminke, nakita i detalja

I za kraj – jedna ručno rađenja ljepota: organizatori za šminku. Ili za bilo šta drugo čemu ih sami namijenite. Iza ovih pažljivo osmišljenih, izgrađenih i dekorisanih organizatora stoje najvredniji momak i djevojka koje sam imala priliku da upoznam. O kvalitetu i ljepoti njihovog rada neću mnogo pričati, biće dovoljno da ih zapratite na Instagramu i za nekoliko dana ćete ih i sami zavoljeti. A prvom prilikom kada djevojci ili drugarici budete kupovali poklon, imajte na umu ovo, jer ćete dobiti i praktičan i pametan i veoma lijep poklon, i to po sasvim realnoj i povoljnoj cijeni. Zato klik na njihov profil da vidite šta se tamo krije.

Jovana Delfin Unique Jewelry lovily

Jovana Delfin Unique Lovily


Do narednog puta, naredne priče i narednih preporuka,

vaša L.

10 komentara
 • Bojana Citic
  April 17, 2017

  Super post, mnogo lepih preporuka! ????
  Ig: @bofamala

 • Jelena
  April 17, 2017

  @jela__
  ????????

 • lana
  April 17, 2017

  @lanaajagrovic

 • Ana
  April 17, 2017

  Odličan post!!
  Insta: @anamatijevic1

 • Nina
  April 17, 2017

  @_ninna____

 • Nejra
  April 18, 2017

  Divan tekst

  @nejra1996

 • Branka
  April 18, 2017

  Savjeti o poklonima uvijek su dobrodošli! Hvala. 🙂
  Insta: @bra_mi

 • Valentina Mikulić
  April 18, 2017

  @mikulicc01

 • željka
  April 19, 2017

  Odlični prijedlozi 🙂

  • Lovily
   April 20, 2017

   Baš mi je drago što ti se dopadaju! Hvala, draga Željka!

   L.

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *