Šta kupiti za poklon? (III)

30/07/2017 0 No tags

Ispostavilo se da vi baš volite ove tekstove sa idejama za poklon, a kako je meni uvijek nešto na pameti, zašto ne napisati još jedan u ovoj polako formiranoj seriji postova. Danas vam predlažem tri stvari koje su potpuno personalizovane i samim tim idealne za poklon – bilo kome.

Print4Party: personalizovani rokovnik

Znam bezbroj ljudi koji i dalje vole da pišu olovkom po papiru i koji nigdje ne idu bez rokovnika, a ako i vi imate takvu osobu uz sebe, ne oklijevajte da mu/joj poklonite neki dobar rokovnik. Ja se ovaj put odlučih za ove sveska-rokovnike iza kojih stoji Print4Party, a koje je dizajnirala sjajna Marina. Na njima možete napisati šta god vam srce poželi, dakle ne mora biti ime, a naslovnih strana ima toliko lijepih da ni sama nisam mogla da se odlučim koju da uzmem.

Inače, na njih sam naišla sasvim slučajno na Instagramu, a prva misao mi je bila – hajde da svojoj radnoj ekipi uzmem za poklon, svakome drugačiji i u skladu sa onim šta vole. Recimo, jedna kolegica pojede kilogram banana dnevno (barem!), pa je u skladu sa tim dobila i banana-notes. Osim ovih lijepih sveskica, u Print4Party online prodavnici možete pronaći apsolutno sve šta vam može zatrebati za rođendansku žurku (dječiju ili svih onih koji se i dalje osjećaju kao klinci). Dostavu rade samo za Srbiju, tako da – ili ste srećnik, ili se snađite kao ja sa slanjem preko nekoga.

Uglavnom, obavezno zavirite šta se to sve šareno i lijepo krije kod njih kada se budete spremali za neki rođendan.

personalizovana sveska

lovily pokloni sveska sa imenom

rokovnik sa imenom
print4party rokovnik

print4party notes

personalizovani rokovnik


Website: www.print4party.rs

Instagram: @print4party.rs


Self Charm: personalizovani medaljon

Ako osoba kojoj spremate poklon ne voli rokovnike, onda sigurno voli nakit, a u tom slučaju Self Charm je idealan izbor. Riječ je o medaljonima u koje možete ubaciti razne oblike, pa tako lančić prilagoditi nekoj temi, konkretnoj uspomeni, ličnim ljubavima ili nečemu trećem. Recimo, nekome ko voli da putuje i život provodi na cesti možete napraviti medaljon sa aviončićem, globusom i drugim sličnim oblicima. Ponuda je ogromna, pa medaljon možete izabrati u više boja i sa različitim lancem, unutra možete ubaciti i pločicu sa citatom ili kristalčiće. Suštinski, šta god poželite!

Kada je Jovana stavila sve ovo pred mene, osjećala sam se kao dijete u prodavnici igračaka. Najozbiljnije. I provela sam sat vremena ubacujući jedno, izbacujući drugo i praveći svoju idealnu kombinaciju. U nastavku pogledajte kako to izgleda, a za više informacija i narudžbu kontaktirajte je putem Instagrama.


selfcharm nakit

selfcharm medaljoni

self charm ogrlica

Self charm medaljon


Instagram: @selfcharms


Laguna: Knjiga o meni

I za kraj – knjiga, jer kakve bi to moje preporuke bile a da ne uključuju neku knjigu. Doduše, ovaj put nije riječ o klasičnoj knjizi, iako se tako zove, već o nekoj vrsti dnevnika. Naime, na svakoj stranici dobijete po jedno pitanje na koje treba da odgovarate na određen datum tokom 5 godina. Riječ je o nimalo površnim pitanjima, odnosno ista su prilično introspektivna, tako da je posmatranje i analiziranje razvoja i promjena tokom 5 godina i te kako zanimljivo. Naravno, ima tu i neozbiljnijih pitanja kako bi se cijela priča začinila. Samo popunjavanje budi neku leksikonsku radost i nestrpljenje sa kojim smo se susretali u djetinjstvu. Dakle, mnogo zanimljiv poklon i samom sebi i svakome drugom, ako mene pitate. I baš zato ću jedan da poklonim vama, pa kliknite ovdje za više informacija.

knjiga o meni laguna lovily


Prodajno mjesto: Knjižara Kultura/Laguna prodajna mjesta

Instagram: @laguna_knjige

Facebook: Laguna


I to je sve! Za sada, naravno, jer će ovakvih postova sigurno biti još!

Do naredne priče,

vaša L.

Nema komentara

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *