O MENI

Nisam ja baš toliko važna, ali hajde da pričamo o tome ko je Lovily…

Dobro došli u moj skromni internet kutak pokrenut sa željom da na jednom mjestu objedinim i objavim razne idejice, iskustva, preporuke i ljubavi. Prije nego što počnete sa istraživanjem ovog šarenolikog svijeta u malom, nekoliko riječi o meni i o pokretanju samog bloga.

Lovily je…

Vječiti sanjar i optimista. Veliki ljubitelj knjiga, jezika i putovanja. Kafoholičar i čokoholičar. Težim jednostavnosti u ovom komplikovanom svijetu. U prošlom životu bila sam britanska aristokratkinja. U ovom će me ubiti perfekcionizam i svestranost.

Blog je nastao jer…

Odavno mi se motala po glavi ideja pokretanja bloga, ali sam je uvijek podsvjesno odbacivala smatrajući ovu vrstu blogovanja u neku ruku nepoželjnom. Ipak, moja ljubav prema dijeljenju lijepih, pametnih i korisih stvari i zadovoljstvo kada se nekome te iste stvari dopadnu je, uokvirena potporom bitnih ljudi čije mišljenje izuzetno cijenim, prevagnula.

Upravo tako je sredinom septembra 2014. godine nastalo ovo online mjesto za koje se nadam da će mnogima poslužiti kao izvor inspiracije i ideja u raznim segmentima života, ponekog hobija, nove ljubav, opsesije ili nečega sličnog.

Nadam se da ćete jednako uživati u čitanju i preporukama, kao ja u pisanju. Sva pitanja i komentari, riječi hvale, ali i kritike su dobrodošle.

Vaša L.