Hajde da imamo vremena!

Lovily Hajde da imamo vremena Grand kafa

Rečenica koju sebi često ponovim.

Hajde, Ljiljana, da imaš vremena.

Ne može uvijek biti haos na poslu i u obavezama.

I onda se to vrti od jednog projekta do drugog, od jedne velike životne stvari do druge.

Nekad ispit, nekad rad, nekad renoviranje stana, nekad Konverzija, nekad samo jedna velika gomiletina posla.

Zato mi je #HajdeDaImamoVremena izazov Grand kafe došao u pravom trenutku i u idealnom formatu.

Kako tačno?

hajde da imamo vremena grand kafa

Grand kafa pokrenula je izazov u kojem treba 21 dan da radimo nešto za sebe. Bilo da je to usvajanje nove navike, vraćanje stare u redovan životni tok ili jednostavno -posvećivanje sopstvenoj sreći i zdravlju.

A ja ću biti dio njega.

Istraživanja su pokazala da je potreban 21 dan da neka aktivnost koju ponavljamo svaki dan postane navika, nešto što počinjemo da radimo spontano. Zato ću ja od ovog trenutka, pa narednih 21 dan, svaki dan da odvojim malo vremena za ljude koje volim.

Bilo da je to kratka poruka, lijep gest ili druženje, radiću na tome da (ponovo) provodim više vremena sa ljudima, a manje sa laptopom. I da im pokažem da mi je stalo.

grand kafa lovily

Mogućnosti su beskrajne. Neko će da uči da slika, neko će usvojiti naviku planiranja narednog dana veče prije, neko će da se bavi čišćenjem nagomilanih stvari i učenjem svedenog života, bez nereda.

Svi koji učestvuju u izazovu mogu da dobiju sjajan poklon, a koji uključuje i prekrasnu, ručno rađenu šoljicu -lični favorit koji će uskoro da se useli u moju novu kuhinju. Ključni faktor za dobijanje nagrade: kreativnost u osmišljavanju navike!

Da biste učestvovali, treba da sa ovog linka preuzmete zvanični vizual. Potom da na njega upišete tu jednu naviku koju ćete da gradite u narednom periodu, tagujete Grand kafu i objavite to na Story.

Napomena: Profil vam mora biti otključan.

Nije obavezno da dijelite svaki dan na storiju sprovođenje ove odluke, ali možete. Ja ću s vremena na vrijeme da šerujem detalje svog izazova na profilu, možda vas to dodatno motiviše.

Srećno nam usvajanje (nove) navike i briga o sebi!

Podijeli sa drugima: