Januarsko-februarska plejlista (2020)

januarsko februarska plejlista lovily

Na novom blogu (kada se desi, davno je trebao da se desi, ali posao ne da mnogo vremena) ćemo poraditi na tome kako će ove plejliste biti prezentovane, ali za sada se držimo ovog nezgodnog formata.

Mislim da su u ovakvim tekstovima riječi suvišne.

Bitno je da poslušate.

Nešto ćete osjetiti, baš kao ja, nešto nećete – i to je sve ok.

1. Harry Styles – Watermelon Sugar

Ja ovog čovjeka mnogo volim i jedva čekam da ga poslušam uživo. Preporučila sam ranije “Fine Line” stvar, a nedavno je izbacio cijeli istoimeni album. Izdvajam sljedeće numere: Lights Up (naravno), Adore You, Falling, Watermelon Sugar, Fine Line…ok izdvajam sve!

2. Logic ft. Eminem – Homicide

Dugo nisam slušala Eminema, a znamo koliko ga volim. S tim u vezi, ova stvar mi je nekako promakla. Kidaju, obojica. Ako volite rep, izvolite, uživajte.

3. The Weeknd – Blinding Lights

Prvo – ovaj spot! Michael Jackson meets Joker in a Mercedes (kinda). Drugo, ova stvar! Pa sve njegove su iste i opet svaka tako sjajna. Nikad mi neće dosaditi.

4. Billie Elish – everything i wanted

Iskreno, ova pjesma mi je kao droga posljednja tri mjeseca. Konstantno na repeat. Da stvar bude još gora, ne znam da li sam poslušala bilo šta drugo od mlade dame, a toliko svi pričaju o njoj. Okej, sada ću. Sada je trenutak.

5. Buč Kesidi – Nedelja ujutru

Pogodite ko je i dalje tinejdžerski opsjednut Buč Kesidijem. Lovili, naravno. Pogotovo nakon što sam ih uživo poslušala u Banjaluci. Iskreno, na boljem svirka-koncertu DOMAĆEG benda nisam bila – tipa nikad. I meni je teško vjerovati u to, ali je istina.

6. The Teskey Brothers

Kako je ovaj live session dobar! YouTube-u hvala što me doveo do njih. Takođe, ovo je obavezna plejlista kada ostanem na poslu naveče, za poseban ugođaj. Obavezno poslušajte. Obavezno.

7. Khruangbin & Leon Bridges – Texas Sun

Svaki put se nadoveže na moju prethodnu preporuku, pa neka tako bude i vama.

 

8. Urban&4 – Iskra

Iz nimalo jasnih razloga, Urbana nisam slušala sigurno nekih godinu dana. Pri tome, baš mnogo volim njegovu muziku. A onda sam na Tviteru naišla na ovu stvar i pogodite šta se desilo – nisam prestala da je slušam od tada. Molim vas, nemojte zaobići ovu preporuku.

9. Massimo – Pristao sam biću sve što hoće

Nevjerovatno dobra obrada Bijelog dugmeta jednog izuzetnog muzičara. Bilo je lijepo u februaru se prisjetiti ljepote njegovog glasa. Uživajte malo i vi.

10. RY X – Deliverance (Fake Mood Remix)

I za kraj – jedna sa žurke. Original je predivan, a ovaj miks još ljepši u noćnim varijantama – bilo da se voziš u autu ili sjediš u polumraku sa omiljenim pićem.

Podijeli sa drugima: