Mixer: fabrika ukusa u Banjoj Luci

Ako me išta raduje u ovom gradu, onda su to nova mjesta, ideje, napredovanja i pokretanje novih poslova. Okej, možda koncept nije uvijek najoriginalniji globalno posmatrano, ali u ovoj šaradi polovičnosti, nedefinisanosti i zastarjelosti, bilo kakav novitet i modernizacija je dobrodošla i osvježavajuća.

Jedno takvo mjesto je i Mixer – fabrika ukusa. Otvoren prije svega 10-ak dana, već je postao lokacija na kojem se traži mjesto više i u kojem se polako počinje formirati stalna grupa posjetilaca. I sam buzz koji je pokrenut prije otvaranja dao je nagovijestiti da će to biti mjesto po mojoj mjeri. Tip-top sređeno, u opšte popularnom industrijskom stilu, sa odličnim konceptom i uslugom. Volim stvari kod kojih se pazi na svaki detalj, kod kojih je svaka stavka uklopljena, i uvijek se vodim onim kad već radiš i praviš, radi kako treba, a ovo je baš takvo.

Mixer u ponudi ima predivne, svježe i bogate sendviče, belgijske vafle koji su se kod nas do sada malo gdje mogli pojesti, sladolede (frozen yogurt) sa raznim dodacima i prelivima u skladu sa ličnim preferencijama, kao i razne mikseve cijeđenih sokova. Sve ukusno, zanimljivo, šareno, lijepo i oku i nepcu, i najzad zdravo. A ono što je najbitnije, uvijek svježe i napravljeno od visoko kvalitetnih namirnica. Priznaćete da je to ipak najpresudnije u procjeni.

I zato, naredni put kada vam se bude jelo nešto slatko, ako budete išli na doručak ili tražite nešto novo i još uvijek neistraženo, neka vas noge odvedu do Mixera. Nemoguće je da vas ne oduševi lijep ambijent i ukusna hrana. Možda vam ne bude baš sve po mjeri, ukusi i želje su ipak različite, ali barem ćete proširiti krug mjesta na koja možete otići, barem ćete probati nešto novo, i imati lijepo mjesto za preporučiti onima koji tek dođu u Banju Luku. Mada, i dalje vjerujem da je nemoguće da vam se ne svidi.

Do naredne priče,

vaša L.


IMG_3001
Fit sendvič: pecivo sa sjemenkama, sirni namaz, ćureća šunka, dimljeni sir, paradajz, zelena salata.
IMG_3004
Belgijski vafli sa čokoladom, plazmom i bananama.
IMG_3011
Jelovnik je još u pripremi, a do tada osnovna ponuda sendiča sa jedne i belgijskih vafla sa druge strane. O ostalim stvarima se možete raspitati kod konobara.
IMG_3008
Mikser – fabrika ukusa.

 

IMG_3002
Mixer – fabrika ukusa.

Adresa: Prvog krajiškog korpusa

Facebook: MIXER fabrika ukusa

Instagram: @mixer_fabrika_ukusa

Ocjena: ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Podijeli sa drugima: