Šarolikost internet svijeta: noviteti i preporuke

lovily preporuke

Krajnje je vrijeme da se oglasim na blogu, zar ne?

Evo me, napokon, sa nizom zanimljivih stvari i bez puno priče – jer tu smo da uživamo u raznim ljepotama koje pronađemo na internetu.

Baš kao što sam nekad radila u njuzleterima.

Usput, da li želite opet da ih primate?

Muzika // Shawn Mendes – Lost in Japan

Izašla je u martu, negdje sam je čula ranije, ali tek sada mi je ušla u uho i ne mogu prestati da je slušam. Nisam pretjeran ljubitelj njegovog vokala i stila pjevanja, ali muzika je vrhunska i u kombinaciji su sasvim odlični.

Video // A Taste of Vienna

Video je izašao davno, prije dvije godine, ali ja sam ga tek sad ugledala na novom sjajnom portalu – Dunav.at. Poželjeh da ODMAH odem u Beč. Srećom – uskoro i hoću, na koncer Jessie J!

Blog + Instagram // Janni Deler

Ok, imaš brdo love, momka sa vrhunskom opremom i kolegu sa vrhunskim editing vještinama – samim tim imaš i savršen blog, ali energija, ljepota, prirodnost i stil ove žene su nevjerovatni. Upozoravam vas da ćete ostati skrolujući njen feed satima ako kliknete ovdje ili ovdje.

janni deler blog

Događaj // koncert Jessie Ware

Ne želim ni da vam opišem napad uzbuđenja koji sam doživjela kada vidjeh objavu da dolazi u Beograd. Živjela sam u ubjeđenju da je fake news – ali nije! Stiže 27.8. i ja idem da je slušam! Facebook event pronađite ovdje.

Ilustracije // Klošarenilo

Nemam šta opisivati, ilustracije će vam sve reći.

Zapratite Klošarenilo ovdje.

klosarenilo ilustracije

klosarenilo posteri

klosarenilo

Aplikacija // Unfold

Jer je sjajna i svi Instagram ljubitelji će je voljeti za pravljenje storija. Apple korisnici je mogu skinuti ovdje, a Android ovdje.

unfold aplikacija instagram


I to je sve za danas! Pratite me na Instagramu (@thelovily), jer sam izgleda samo tamo (na storijima, doduše) redovna u posljednje vrijeme.

Do naredne priče,

vaša L.

 

Podijeli sa drugima: